The Wombats

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Fredag 20. april 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

320 / 270 + billettavgift

Livefavorittene The Wombats kommer tilbake til Bergen for å lufte gamle hits og sitt nye album “Beautiful People Will Ruin Your Life”, som slippes i februar!

Gitarpopbandet The Wombats ble dannet i 2003. De fikk sitt store gjennombrudd i 2007 med albumet ”The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation”. Med hits som “Kill The Director,” “Let’s Dance To Joy Division”, “Backfire At The Disco” og “Moving To New York.” ble albumet en stor suksess.

Siden den gang har The Wombats vært et svært så populært innslag på festivaler og klubber verden over. I Bergen har de vært kun én gang - på Logen teater i 2015.

9. februar er The Wombats igjen aktuelle med ny musikk. Da utkommer albumet “Beautiful People Will Ruin Your Life”, som vi allerede har fått en meget lovende smakebiter fra med singelen Lemon To A Knife Fight. Frontmann Matthew ‘Murph’ Murphy forteller at sangen “came around after my wife and I had a huge argument on Mulholland Drive. I’d been watching tons of David Lynch too, the song just kind of fell out of me.”

Denne høsten er The Wombats på turné med Pixies og Weezer i USA. Til våren er det altså duket for headlinerturné med Bergen som stoppested! 


Support: Ludvig Moon

Etter langvarig suksess med hitsingelen "Cult Baby" og debutalbumet "Kin" er Ludvig Moon klare til å gi deg sommerens soundtrack i form av en splitter ny EP. 

"Hei! Vi i Ludvig Moon skal slippe ny EP. «All Our Friends» heter den. Den kommer 24. april og vi gleder oss! Musikalsk spenner det fra fuzzpop og slackerrock til elektronika og åttitallsballader. Ok, det er minimalt med elektronika og åttitallsballader, men du hører kanskje litt av det om du konsentrerer deg skikkelig.”

 


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: post@usfverftet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50