Vinsmaking - Boblebattle med Christer Berens

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 8. mai 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Hvem elsker vel ikke bobler og musserende vin? Vi setter opp en ny helaften med Christer Berens boblende verden!

Har du lyst å lære mer om musserende vin og finne en favoritt til 17. mai og sommerens svale ettermiddager i solveggen? Godlyden av vinkorken som spretter mot himmelen er en sikker påminnelse om å senke skuldrene og unne seg en smak av stjernene. 

Ved hjelp av Christer Berens’ ekspertise skal vi smake oss igjennom flere ulike varianter av musserende vin og lærer mer om de ulike produksjonsmetodene og druens betydning.

Christer Berens er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Han har også skrevet en rekke mat- og vinbøker og er fast gjest på TV2s God Morgen Norge og P4s Nytelsesfredag. Christer holder også foredrag for vinklubber og bedrifter i hele landet. 


Vinsmaking: Boblebattle med Christer Berens

Vi starter arrangementet med velkomstbobler og småmatbuffet fra kl. 17.30. Her blir det gode smaker fra både den spanske og italienske smakspaletten. Kl. 18.00 starter vi sittende vinsmaking. Arrangementet avsluttes senest klokken 21.00.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50