Vinsmaking - Bordeaux Blend

STED

Snekkerbrakken

DATO

Torsdag 21. mars 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Som en del av serien Tale of the Grape med den anerkjente sommelieren Francesco Marzola, skal vi denne kvelden få en introduksjon til vinbegrepet Bordeaux Blend. Marzola fikk i år hedersbetegnelsen “Best Sommelier of the Nordics 2018” og er ansvarlig for den berømte vinkjelleren på Park Hotel Vossevangen. 

Hvis en vin er betegnet som en “Bordeaux Blend”, er det fordi den er laget av én eller flere druer som historisk benyttes til å lage en Bordeaux-vin. Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec er velkjente komponenter i en Bordeaux Blend. For at en vin skal få denne betegnelsen må den inneholde minst to slike druer.

Bordeaux Blend lages over hele verden og vi skal denne kvelden bli med på en smaksreise fra Chile i sør til Frankrike i Nord, fra Australia i øst til USA i vest. 

Denne kvelden blir det anledning til å finne en ny favorittvin til påskelammet.


Tale of the Grape - Bordeaux Blend

Vi starter med apertif og smårettsbuffet kl. 17.30. 

Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen. 

Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for gode smaker!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50