Vinsmaking - Pet Nat

STED

Snekkerbrakken

DATO

Fredag 12. april 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Denne kvelden får vi besøk av Cesar fra NON DOS, som vil lære oss mer om naturlig musserende viner – bedre kjent som pet nat (pétillant naturel).

Du har helt sikkert hørt snakk om pet nat den siste tiden. Naturvin, naken vin og biodynamisk vin er i vinden som aldri før. Pet nat lages ved at vinen blir tappet på flaske før gjæringen er helt ferdig. På den måten får den lette bobler på en naturlig måte, uten at det tilsettes gjær. Cesar tar med seg et utvalg av disse forfriskende boblene, så kan du selv smake hvorfor pet nat har blitt en favoritt blant mange vinelskere. 

Importøren NON DOS har drevet med pet nat i over et tiår og er veteraner i denne lett musserende vinstilen. NON DOS formidler naken vin, fremstilt fullstendig uten tilsetninger og fatpreg. Vinene som importeres er rene og levende, kun preget av drue og voksested.


Naturvinsmaking - Pet Nat

Vi starter med apertif og smårettsbuffet kl. 17.30. 

Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av Cesar fra nakenvinimportøren NON DOS.

Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for gode smaker!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50