Vinsmaking - Sauvignon Blanc

STED

Snekkerbrakken

DATO

Torsdag 25. april 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Som en del av serien Tale of the Grape med den anerkjente sommelieren Francesco Marzola, skal vi denne kvelden få en introduksjon til til den verdensberømte druen Sauvignon Blanc. Marzola fikk i år hedersbetegnelsen “Best Sommelier of the Nordics 2018” og er ansvarlig for den berømte vinkjelleren på Park Hotel Vossevangen. 

Den hvite druen Sauvignon Blanc er å finne i en rekke av dee mest ettertraktede tørre hvitvinene, blant annet Sancerre. Den har sin opprinnelse i Bordeaux – senere har produsenter hatt suksess med samme drue blant annet i New Zealand, Australia, Chile og deler av Nord-Amerika. 

Denne kvelden skal vi smake oss gjennom et utvalg herlige viner som er laget av denne druetypen. Marzola garanterer at det her blir anledning til å oppdage en og annen ny sommerfavoritt. 


Vinsmaking - Sauvignon Blanc

Vi starter med apertif og smårettsbuffet kl. 17.30. 

Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen. 

Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for gode smaker!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50