We Love The 90s

STED

Bergenshallen

DATO

Mandag 30. april (natt til 1. mai)

DØRENE ÅPNERTID

17:00 19:00

ALDER

18 år - ingen vergeordning

PRIS

749 (ordinær) / 1099 (Golden Circle) + billettavgift

We Love The 90s er tilbake i Bergenshallen med et nytt forrykende show og den heftigste lineupen noensinne! Her kan du gjenoppleve låtene og artistene fra 90-tallet live og helt sikkert friske opp gamle bekjentskaper. Datoen er mandag 30. april - natt til 1.mai! MMMBop!

Suksess-showet We Love The 90s er tilbake i Bergen! Showet, som i 2017 solgte ut Bergenshallen, er en hyllest til 90-tallet og byr på noen av de mest populære artistene fra dette tiåret pakket inn i en spektakulær produksjon med videoskjermer, lasere og andre spesialeffekter.

I 2018 er artistrekken og showet større enn noen gang før: Hanson (US), Scooter (DE), Vengaboys (NL), Dr. Alban (SE), Haddaway (DE), Hermes House Band (NL), Los Del Rio (ESP), Robin S (US),
5ive (UK), Capella (IT), DJ Quicksilver (DE), Mr. President (DE), Daze (DK), La Cream (SE), Hit`n Hide (DK), Dr. Bombay (SE) og Oral B (NO)
står alle på scenen i Bergenshallen kvelden før fridagen 1. mai! 


We Love The 90s 2018 – En enda bedre publikumsopplevelse!

Siden i fjor har vi tatt noen grep for å skape en enda bedre publikumsopplevelse på den store 90-tallsfesten i Bergen:

  • Ny plassering av scenen vil gi en enda bedre publikumsopplevelse: Scenen er i år flyttet til langsiden av hallen slik at både publikum på hovedområdet og Golden Cirlce har utsikt direkte til scenen. På hovedområdet er det sitteplasser på tirbunen etter førstemann til møllen-prinsippet. 
  • Se kart over arrangementsområdet her >>
  • Dobbelt så mange toaletter som i fjor: Vi har tatt til etterretning at kapasiteten på toalettene var for liten i fjor. Derfor har vi i 2018 doblet opp antall toaletter både på hovedområdet og i Golden Circle slik at publikum skal bruke minst mulig tid på å stå i kø.

Offisielt afterparty på Ole Bull Scene >>

Øverst på plakaten står Hanson, de tre amerikanske brødrene som toppet hitlistene med singelen ’MMMBop’ på slutten av 90-tallet. Hanson stiller med fullt live band på scenen og flyr inn ens ærend til Norge for de 3 showene i slutten av april 2018.

Til neste års show kommer også de to eldre herrene i Los Del Rio som står bak hiten ”Macarena”. Av andre artister nevnes Vengaboys, Scooter, Dr Alban, Five og Mr President. Tyske Scooter er ett av de sikreste signalene på dette herlige tiåret og med et forrykende show, og et dusin megahits i bagasjen er de klare for å innta Bergenshallen lørdag 29. April. Scooter står bak låter som "Nessaja" og "How Much is The Fish". 

We Love The 90s ble lansert i 2010 og har siden den gang hatt over 20 store arenashow.

 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenshallen

Telefon 53 03 54 90

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50